ООН отказва доставки на храна за над 2 милиона души

1
Огромен недостиг на средства не позволява на Агенцията на прехраната на ООН да помогне на милиони гладуващи в Афганистан
Огромен недостиг на средства не позволява на Агенцията на прехраната на ООН да помогне на милиони гладуващи в Афганистан Видео: Euronews Bulgaria

Огромен недостиг на средства не позволява на Агенцията на прехраната на ООН да помогне на милиони гладуващи в Афганистан

Агенцията по прехраната на ООН съобщи, че този месец ще трябва да откаже на още 2 милиона гладуващи хранителната помощ в Афганистан поради огромен недостиг на средства.

Това означава, че тази година 10 милиона души ще бъдат лишени от помощта на агенцията в страната, предаде Euronews Bulgaria. Новите съкращения означават, че агенцията ще може да предостави хранителни помощи на около една пета от 15-те милиона души, които се нуждаят от тях в Афганистан. В селището Уоч Танги близо до Джалалабад някои хора трябва да оцеляват само с едно хранене на ден и да се редят на опашки за вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Bъпрос
    За борба с вълците има а за бедните афганистански няма пари
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари