ООН: Над 6000 са цивилните жертви в Украйна

0
Военният конфликт продължава вече 8 месеца
Военният конфликт продължава вече 8 месеца Видео: BTV

Военният конфликт продължава вече 8 месеца

8 месеца вече продължава войната в Украйна. По данни на ООН досега цивилните жертви на конфликта са над 6000, предава bTV.

През последните часове украинската армия е напреднала още в Херсонска област, а руските части се изтеглят към левия бряг на река Днепър.

Силите на Москва продължават и с евакуацията на местното население към контролираните от тях територии.

След интензивните руски удари срещу енергийна инфраструктура над 1,5 млн. домакинства са без ток.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    colibri
    ООН си затваря очите за много други военни конфликти по света- Сирия,Йемен,Афганистан...Има информация от СЗО, че в Сирия е избухнала епидемия от холера, заради недостиг на чиста питейна вода.Не сме чули ООН да са поне "загрижени" по този въпрос. Хуманитарни работници в Сирия обвиняват Турция, че си позволява да контролира водата по свое усмотрение-това не е ли геноцид спрямо сирийците в зап. част ,която е окупирана от Турция?Оказва се,че холерата се е появила и в съседните на Сирия държави.
  • 4
    1
    Sтанко
    Лумпена докато съска всяка вечер по теуевизора - така ще бъде за жалост. Чуем ли го да мечи или някой от негово име да прави изявление - тогава може да има благоприятно развитие за надъханите урки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари