Онуй кърти асфалта!

1
Снимките в стил "селски гимназист на разходка", направо избиват рибата!
Снимките в стил "селски гимназист на разходка", направо избиват рибата! Снимка: Фейсбук

Онуй е на ежедневната си психотерапия, като с джипката се ветрее из територията да проверява кой как работи

 Интересно какви дълбоки знания или изобщо знания има по отношение на строителството /още си спомням как почукваше по самолетите и казваше, че са много добри/? Виж, за телоохраняване може и да разбира, пазил е телата и на Тодор Живков, и на Симеончо. Ама чак от строителство? То тая работа не се учи с гледане, да си знаете!

Днес Онуй сполетя Бойково и Лилково за ремонта на пътя там. И понеже от време навреме ходя, съм силно притеснена и в близките години надали ще посмея да се мерна по тези краища, защото е доказан факт, че където Онуй е минало, чакъл и асфалт не са останали, или пък тръгват свлачища /срутища я търсих в тълковния речник, ама не я намерих и реших да не рискувам така безотговорно като Онуй да употребявам непознати думички/.

А да си знаете, точно този път е пълен с места, където има свлачища. Като метнат една пеперудена мрежа по скалите, ефектът ще бъде, че освен камънаците, и мрежата ще се стовари върху пътя.

Не мога да не се запитам кой контролира как работи Онуй. Защото видимо не работи, само се вее като кафяв вестник навсякъде и се фотка. А снимките в стил "селски гимназист на разходка", направо избиват рибата!

* И пак се питам, дали няма някакво специфично и интимно заболяване, че постоянно ръцете да са му в джоба и да си крепи някои неща!?! А на мащабното ръчище се вижда завързано окултно конче, да не го урочасат враговете Му!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари