Онлайн бардак предлага момичета във фейсбук

0
Онлайн бардак предлага момичета във фейсбук
Снимка: Монитор

Онлайн бардак, който предлагал момичета във Фейсбук, беше разбит при спецоперация на Дър­жавната агенция за национална сигурност.

Ак­­цията била организирана след получен сигнал, че млади жени предлагат секс срещу заплащане на потребители в социалната мрежа. Ком­паньонките имали профили с реалните си снимки и добавяли приятели в тях. Фотосите били изключително предизвикателни. Девой­ките се снимали там с оскъдно облекло или направо по бельо. След кратка кореспонденция с мераклиите, които се сприятелявали с тях, те обявявали цените за услугите, които предлагат.

Сумите в повечето случаи варирали от 80 до 150 лева, в зависимост от “екстрите”. Сред девойките имало и такива, които работели на доста по-високи цени и се водели като ВИП компаньонки. Момичетата са действали предимно в София.

Разследването на ДАНС установило, че близо 20 проститутки са участвали в схемата. Те били покровителствани от жена, която агентите на ДАНС арестували за 72 часа. Има подозрения, че проститутките са били предлагани и на клиенти зад граница. Това обаче тепърва ще се установява от разследващите.

Според събраните до момента доказателства сводницата също е била много активна в социалните мрежи, където сама си набирала момичета. Тя си харесвала по-добре сложени девойки и започвала да ги омайва с предложения за изкарване на хубави пари срещу минимални усилия. Първоначално им предлагала да са само за компания на заможни господа, а след това директно им казвала, че за да изкарват истински пари, ще трябва и да спят с тях.

Акцията на ДАНС била проведена на 19 март през деня. Агентите обискирали жилището на сводницата в София, където намерили компютър със снимки на момичетата на виртуалния бардак. От същата машина жената влизала и във Фейсбук. Специалистите са прибрали техниката и са започнали анализ на цялата й кореспонденция с настоящите проститутки, които работели за нея, както и с бъдещите, които тя уговаряла да се присъединят към редиците й. Очаква се в рамките на разследването да излязат още компаньонки. През това време сводницата е пусната под гаранция.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари