Он-лайн Великденски базар

4

Благотворителен Великденски базар в Русе

Събраните средства от базара се използват за работата на неделното училище към храм "Света Троица" в Русе, както и домашна грижа за самотни и болни хора.

Моля, подкрепете инициативата, за да продължим работата си и тази година. Поканете ваши приятели да се включат!

За пореден път доброволци от Русе сме се подготвили за тазгодишния Великденски базар, който всяка година с благословията на Негово високопреосвещенство Русенският митрополит Наум се провежда в Катедрален храм " Света Троица".

Тази година поради сложната ситуация се налага мероприятието ни да е онлайн.

По традиция нещата са ръчно изработени от доброволци в енорията и епархията, повечето изделия са от рециклирани материали.

Нямаме ценоразпис, кой колкото реши да дари / с презумпцията , че сумата която дарявате е повече от стойността на това което взимате. Има декоративни, има и функционални изделия. Те са за Вас или прекрасен подарък за Ваши роднини, близки, приятели, колеги. Всичко е изработено преди епидемията и нещата са в индивидуални опаковки. Към всяка снимка има описание.

Всички имаме нужда от радост и добротворчество, по всяко време.

Нещата можете да поръчате на лични съобщения във ФБ профил Мая Петрова, на мейл: [email protected], да получите по Спиди, Еконт /за ваша сметка/.

Линк към страницата, където може да си види публикацията и снимките на изделията:  https://www.facebook.com/svetinikolayruse/

Изделията ще бъдат изложени в двора на храм „Света Троица“ – Русе в дните 11, 12, 17, 18 и 20 април от 10:00 до 18:00 ч.

Предварително благодарим на всички, които споделят публикацията, подканят своите познати и приятели да се включат и реално вземат участие в нашият традиционно - нетрадиционен Великденски базар.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари