Омръзна ми да крия Тигровата мис, такъв съм аз, обичам без каприз!

2
Цецо Тотото кръшкал на жена си с Мис Тигрова
Цецо Тотото кръшкал на жена си с Мис Тигрова

Навръх 24 май посрещнахме Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост с ново издание на романа на Иван Вазов "Под игото" на шльокавица. Някои ще кажат, че е провокация, за четящите хора у нас - пълна простотия, пише Александър Попов в DNES.bg.

Пълна простотия бе и темата на седмицата, затова е логично да започнем така: Dobre do6li v stranata na blagotvoritelnostta - Bulgaria!

Откроихме се с нещо новаторско, невиждано по широкия свят. Джулиана Гани, която се титулова като модел, реши да си направи реклама и предложи на благотворителен търг своите "предни гърди". Извади на тезгяха старите си 600-кубикови импланти, за да зарадвала някоя абитуриентка. В разрез с всички медицински практики, а лекарите в прав текст заявиха, че това е опасно. Нищо, че Ганка чула, че във фризера щели да се запазят.

Съвсем скоро благотворителен мач, организиран от Димитър Бербатов, ще събере на националния стадион големи имена от футбола. Само че той не може да хване ръка от Джулианината благотворителност. Защото мозъците ни са станали силиконови и национален ефир се дава на загладени природно миски. Защото изкуствените цици са по-важни от бъдещето на децата ни. Бербо, ако искаш да докараш повече зрители на стадиона - пусни на търг "две предни топки"... Може и футболни.

А иначе благотворителността би трябвало да е интимен акт и да не занимаваш цялото общество с нея. Както го правят големите. Гани със сигурност не е от тях, на нея са й големи само гърдите. Време е да стане ясно, че 1000 кубика имплант не са равни на една гънка в мозъка.

Година-две по-късно след истерията у нас и над петилетка след световните звезди, Мика Стоичкова захапа темата за кърменето на публично място. Увереността й като майка ставала все по-силна всеки ден и тя призова жените да не се страхуват да кърмят публично. И даде пример с дъщеря си Миа. Ама не е извадила гръд на публично място, а в колата. Хубава идея, ама недоизпипана.

Златка Райкова никога не се е притеснявала да вади пазва на обществени места през годините, но засега тя няма как да участва в кампания за кърменето на открито. Затова се задоволява с еротични снимки в социалните мрежи. Русата Златка ни показа гръдната си обиколка по-бельо, а по-притеснителните й фенове се опасяват, че скоро бюстът й може да гръмне. Явно трябва да вземе мерки - да извади имплантите, все ще намери някоя абитуриентка да й пробута предните си гърди. А защо трябва да ни натрапва снимки от тоалетната остава загадка. Все пак еротиката губи от това.

Трябва да си призная, че тази седмица гръмна новината за най-странната изневяра. Цецо Тотото кръшкал на жена си с Мис Тигрова. Същата тази "Мис" се сдоби с висше, което е обида за българското образование, но при толкова университети е нормално и тя да завърши. Та към новината, за която не се наемам да кажа дали не е фалшива: Водещият на предаването "Втори тото шанс" по БНТ, актьор и зам.-директор на Народния театър Цветан Николов кръшнал на жена си – актрисата Елена Боева.

"Искам да кажа нещо на Цецо – докато имаш връзка с мен, ще пиша за теб! Ако ще ме криеш, значи няма да си с мен!", изригнала недооценената от Цецо Мис Тигрова.

Самият Цецо също реагира: "Омръзна ми да крия Тигровата мис, такъв съм аз, обичам без каприз. Бъди до мене ти в добро и в беди, искам твоите мусаки. Нека бъдем с теб завчас и всички да завиждат те на нас!".

Явно Тигрова се е жегнала на тема мусака, тъй като поиска повече "да не я свързват с Цецо Лъжата". Била приключила с него, този път - завинаги. А иска или не, Цецо Тотото вече е Цецо Тигров.

Танцьорката Даниела Арнаут, която е известна единствено с хвалбите си, че някога е спала с Бербатов, нападна Николета Лозанова. Повод за това бе конкурсът Playmate All Stars, на който Черната Златка бе предпочетена пред Лозанова. Последната пък не се качи за обща снимка, което бе достатъчно на Арнаут да изригне с епитети като "кифло куха" и "проститутка".

Даниелче, олекваш много. Ти си взела долния скалп на Бербатов, докато Николета е окачила на колана си на куп национали. Сега е с Ники Михайлов, все още е омъжена за Императора на поздравите от Китай и приятел на Дон Коци и Тони Найка - Валери Божинов. Къде въобще се буташ в А група?

На 31 май предстои поредното издание на Мис Силикон, а организаторите решиха да се похвалят с една от участничките - Илонка Попова. Тя била студентка по теология и си има мечта - да стане учителка по религия. Ще стане, Илонке. След този конкурс със сигурност те очаква светло бъдеще пред дъската. Вече свикнахме, че образованието ни копае дъното, така че ще има място и за теб. На последните матури по математика имаше задача за остроъгълен триъгълник, който всъщност е тъпоъгълен. Както е тъпоъгълно Мис Силикон да преподава религия. Да, сигурно момчетата няма да бягат от нейния час, ама то няма да е заради интерес към религиите, а към кубиците й. И със сигурност Илонка ще бъде чест гост в национален ефир да говори за образование, нищо чудно да стане и депутат. Da jivee KLETA MAJKA BULGARIQ!

В нашия клет шоубизнес най-бързият начин за самореклама са социалните мрежи. И Ася Капчикова го знае това. И тя реши по вулгарен начин да изпъкне в морето от безмислени снимки на известните с известността си. Капчикова сподели кадър, в който някакъв гримьор облизва крака й. Не търсете смисъл - просто гаден кадър, който можете да оцените по скалата на тъпотията от 0 до... 0.

Завършваме с Григор Димитров, който уверено върви по стъпките на Валери Божинов - да се говори повече за личния му живот, отколкото за спортните му успехи. И Божинов, и Гришо, бяха в класациите за млади таланти, за които се очакват да бъдат поне в топ 5 на света. За Валери това вече няма как да стане, за най-успешния ни тенисист годините си вървят, но все още не сме го виждали в световната петица. След хвалбите от всички спецове за таланта му той е на път да се превърне в най-надценения тенисист. Но пък на личния фронт не отстъпва на Божинката, като там дори е с класа над него. Защото вкарва в леглото световни звезди, а не плеймейтки или фолкпевици.

Връзката му с Никол Шерцингер явно е към края си, а според британските медии - вече в историята. Не успяхме да направим хасковска снаха нито Шарапова, нито Шерцингер. А замисляли ли сте се, че ние сме виновни? Защо бием тъпана, че водата в Хасково била с уран? Коя красавица ще иска да пристане на Гришо, след като няма да смее да сложи "ръкитье в джобитье" и да изпие един чай на Кенана? Все въпроси, на които трябва да отговорим, преди да тъжим, че Никол няма да прави реклама на България по света...

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари