Олаф Шолц се преби по време на джогинг

1
Германският канцлер е паднал и е получил натъртвания по лицето
Германският канцлер е паднал и е получил натъртвания по лицето Снимка: Lars Berg/imago stock&people via www.imago-images.de

Германският канцлер е паднал и е получил натъртвания по лицето

Германският канцлер Олаф Шолц е паднал по време на джогинг и е получил натъртвания по лицето, което го е принудило да отмени някои срещи през уикенда, съобщи правителството, цитирано от Асошиейтед прес и БТА.

Правителството уточни, че 65-годишният германски лидер е имал "малък спортен инцидент" и е отменил утрешните си ангажименти в централната област Хесен, където на 8 октомври се провеждат избори за лидер на региона. Ангажиментите на Шолц през следващата седмица няма да бъдат засегнати.

Базираният в Хесен в. "Франкфуртер рундшау" съобщи първи за инцидента, като се позова на известния депутат отсоциалдемократите на Шолц Михаел Рот, който е поканил канцлера в родния си град Херинген и планираше да проведе дискусия с него утре.

Шолц е начело на Германия от декември 2021 г. Преди това той е бил министър на финансите и труда, както и кмет на Хамбург.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Karma
    Karma hurts
  • 13
    1
    ...
    Ял е бой от някой от алтернатива за германия. Лъжат !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари