Октомври пълниш за 90 лева, сега - за 195 лева

12
Можете да благодарите на Христо Иванов, Иво Мирчев и цялата плеяда "политолози", "икономисти" и "социолози"
Можете да благодарите на Христо Иванов, Иво Мирчев и цялата плеяда "политолози", "икономисти" и "социолози"

Можете да благодарите на Христо Иванов, Иво Мирчев и цялата плеяда "политолози", "икономисти" и "социолози"

Октомври пълниш за 90 лв., сега - за 195 лв. Обаче няма проблем, скоро ще пуснат купоните и ще смъкнат цели 12,50 лв. от сметката.

Можете да благодарите на Христо Иванов, Иво Мирчев, Център за изследване на демокрацията и цялата плеяда "политолози", "икономисти" и "социолози", които ежедневно и ежечасно продължават да повтарят през всички медийни канали, че всичко е наред и още по-хубаво ще става.

Ваня Георгиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Абе номер 3
    Направо ще изпонаприпадаме от търсене на тъпия и изключително крадлив тиквоч. Че и нагъл.
  • 0
    5
    До трети
    Аз не търся никого. Само коментирам фактите и предизвиквам четящите този сайт. Като написах коментара много добре знаеш че путлеристите, които обичат този сайт и ненавиждат всичко демократично, единственото което мразят повече от Българи и нейното демократично развитие е управлението на ГЕРБ. И се получи. Но уви, това са фактите. Надали писалия и снимал снимките с касовите бележи въобще е предполагал как ще ми падне на гюме за гаргара
  • 2
    4
    Velin Papazov
    Не виждам защо на тази публикация изобщо трябва да се обръща внимание. Явно жената не разбира..... Чудно е защо ,"dunavmost" дава гластност на такива словоизлеяния!!!!!?????
  • -8
    3
    мдаа
    българския народ не е един път е доказвал че е прост. ще търсят бойко....
  • -15
    2
    Копейкин
    Чест прави, че припомнят цената на горивата при Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ. След управлението на ГЕРБ цените главоломно скочиха. Когато документите говорят, всички трябва да замълчат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари