Окръжният прокурор на Ловеч: Начо Пантелеев е шофирал с много над 100 километра в час

0
Всичко, които е било необходимо за изясняване до този момент е направено
Всичко, които е било необходимо за изясняване до този момент е направено

Всичко, които е било необходимо за изясняване до този момент е направено

"Продължават разпитите. Вече е факт постановление за назначаване на автотехническата експертиза. Ще бъдат ангажирани експерти от три съдебни района, за да няма никакви съмнения относно обективността в хода на разследването." Това каза по bTV окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков по повод разследването след катастрофата, в която загина Ферарио Спасов.

"На този етап не можело да се каже точно с каква скорост е шофирал Начо Пантелеев, но със сигурност била много над 100 километра в час, съдейки по огледния протокол и мнението на експертите. Ще бъдат изискани всякакви снимки от камери преди и след инцидента", каза още Валентин Вълков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    daskal
    Същият този прокурор каза тази сутрин, че не може да се промени мярката за неотклонение на Начо - Начо не е в ареста. Взели са му само книжката. Нищо не говорел - имал това право. Според престъплението му, го грозят от 3 до 8 години наказание. Тва е! Ако излезели други обстоятелства, можело да се промени в по-тежко. Ама засега - така... Общо взето, е.те си майките, другарки и другари! Начо отново ще ни го тури публично и пак ще си лети със скъпите мерцедеси.
  • 8
    1
    русенец
    "На този етап не можело да се каже точно с каква скорост е шофирал Начо Пантелеев, но със сигурност била много над 100 километра в час, съдейки по огледния протокол и мнението на експертите. === Егати експертите! Че занесете компютъра на колата в първия сервиз за европейски автомобили и го прочетете! В паметта му се пазят параметрите от последните няколко секунди на "полета", в това число и на скоростта! С други думи започвате да бавите топката след някоя и друга година и този случай да се забрави!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари