Окръжен съд - Русе обяви ученически конкурс на тема „Проблемите се решават с диалог, а не с насилие”

0
Участниците могат да изпратят рисунка, снимка, плакат или колаж
Участниците могат да изпратят рисунка, снимка, плакат или колаж Снимка: Dunavmost

Участниците могат да изпратят рисунка, снимка, плакат или колаж

Окръжен съд - Русе обявява конкурс за рисунка, снимка, плакат или колаж на тема „Проблемите се решават с диалог, а не с насилие” за всички ученици от V до XII клас.

Към всяка творба трябва да се прикрепи следната информация: заглавие; име и фамилия, телефонен номер и имейл на участника; населено място, пълно наименование на училището, клас. Творбата следва да бъде разпечатана или нарисувана във формат А3, на картон, за снимка препоръчителна резолюция 1920 x 1280. Творбите може да предадете в кабинет 38А, ет. 2 в сградата на Съдебната палата (в срок до 20.10.2023 г. Телефони за връзка: 082 881 288 и 082 881 244. За участие в конкурса не се допускат творби, които са плагиат, копие или част от работата на други автори, отбелязаха от съда.

Специално назначена комисия ще оцени творбите по недвусмисленото изразяване на личната позиция на автора, използването на подходящи графични и изразни средства, за постигане на убедителност и въздействие, както и удачно подбраните заглавия.

Класираните на първо, второ и трето място творби ще бъдат обявени, а авторите им – наградени, в Деня на отворените врати на 26 октомври 2023 г. в сградата на Русенската съдебна палата. Всички творби ще бъдат изложени в сградата на Съдебната палата. Отличените творби ще бъдат публикувани на интернет страницата на Окръжен съд - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Русенец
    Проблемите се решават с диалог. Ето, вече колко години диалогстваме срещу мръсният въздух в Русе и резултатът е ясен за всички. Диалогът е за хора. Г0ведата разбират само от б0й.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари