Околийското състезание по евроатлантизъм става все по-вълнуващо

0
Обръщение на Зеленски пред българския парламент?
Обръщение на Зеленски пред българския парламент?

Кой има украинско знаме в офиса си не е от решаващо значение

Околийското състезание по евроатлантизъм става все по-вълнуващо. Обръщение на Зеленски пред българския парламент? Колеги от ГЕРБ, да не би да се притеснявате да защитите Вие лично пред парламента нуждата да застане България категорично на страната на Украйна? И затова искате да дадем думата на Зеленски?

Впрочем, той, сигурен съм, ще е доста по-убедителен в обосновката от Вас, защото действията му не са въпрос на евтин политически PR, а на живот и смърт за съгражданите му.

И като сме почнали - кой има украинско знаме в офиса си не е от решаващо значение. От значение е кой има последователни действия, работещи реално за евроатлантизма и неговите ценности - върховенството на правото на първо място. И в тоя ред на мисли - президентът Зеленски е, разбира се, добре дошъл да говори пред парламента - сигурен съм, че като политик с достойнство и интегритет няма да ни спести неудобните въпроси относно “неутралитета” на България. И добре ще направи. Но ако Вие ще си правите PR, пробвайте за разнообразие да свършите нещо по същество за евроатлантизма. Подкрепете отстраняването на Гешев.

Подкрепете реални промени в конституцията и реална съдебна реформа, не псевдовариантите, които предлагате. Поискайте Вие разследване на пачките и кюлчетата на Борисов. Гарантирам Ви, че ще е много евроатлантическо.

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Народен
    Избирайте пак дали гроб дали пп все продажни путки! Да му замесим погача да го поканим усраинското псе рязано еврейчето щото е направил нещо ли???? Открил е нещо ли????? Не щото всеки ден оревава света за пари путката му рязана……
  • 9
    2
    ...
    Пак американското посолство с 6,7 % дава наклон на цялата нация. Проклети продажни кучета.
  • -5
    1
    Давай
    Бат Бойко разкажи им играта на умнокрасивите, смачкай ги!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари