Ох, болката от ляво-дясно ГЕРБ!

0
Дори не се усещат, че се саморазобличават по схемата "Всеки разбира нещата според своята корумпираност"
Дори не се усещат, че се саморазобличават по схемата "Всеки разбира нещата според своята корумпираност" Снимка: БГНЕС

Ох, болката от ляво-дясно ГЕРБ.

Дори не се усещат, че се саморазобличават по схемата "Всеки разбира нещата според своята корумпираност".

Тъй като очевидно за няколко дена няма как да станеш милионер, то става реч за достъп до устойчиви финансови потоци. Вече обясних схемата - всеки договор с Газпром върви със списък на грандкорумпираните. И Борисов и сие се страхуват, че няма да присъстват в новия списък.

А вие сами ще прецените по цената /дали е по-ниска или висока от тази в Сърбия и Турция/ дали на мястото на предишните корумпета са дошли нови корумпета. Просто е. Ако цената е по-изгодна значи не е останало какво да се раздава за корупция. Ако е по-висока значи са се подредили.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари