Ограничения по магистралата, по която мина походът на "Вагнер"

1
Ограниченията са в районите на Москва и Тула
Ограниченията са в районите на Москва и Тула Снимка: ЕПА / БГНЕС

През вчерашния ден наемниците от частната армия напредваха поетапно към руската столица

Остават в сила ограниченията за движение по магистралата М-4 в Русия, свързваща Москва с Ростов на Дон, предава Ройтерс, цитирана от bTV. Ограниченията са в областите на Москва и Тула.

По магистралата преминаваше походът на войниците от „Вагнер“ към Москва. През вчерашния ден наемниците от частната армия напредваха поетапно към руската столица през главния път, въпреки организираните блокади.

На километри от Москва походът им спря, като техният лидер Пригожин обяви, че причината е да се избегне кръвопролитие. След разговор между лидерът на „Вагнер“ и президентът на Беларус Александър Лукашенко стана ясно, че е предложено на Пригожин да замине за Беларус.

От своя страна Кремъл обяви, че сваля всички обвинения срещу Пригожин и бойците от „Вагнер“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари