Огнян Стамболиев: В Русе изпуснахме "Алегра", но пък ще слушаме Криско и Азис

5
И всичко това при един  доста скромен културен афиш в Русе, за разлика от другите големи градове
И всичко това при един доста скромен културен афиш в Русе, за разлика от другите големи градове

С лека ръка изпуснахме чудесния летен фестивал Алегра

Затова пък на 18 юни от площада пред Общината  -  чак до Гарата и хотел Рига ще гърмят  и трещят мощни уредби като на селски мегдан или стадион  крясъци от джунглата с Криско и подобни, а може би и с Азис?

А би могло тези "концерти" да бъда на Кея или в Парка. 

А пред Общината на Малката Виена да звучи лека симфонична и оперетна музика, Йохан Щраус, Лехар, Офенбах

Младите могат да отидат и в Парка за  тези ужасни  децибели...

И всичко това при един  доста скромен културен афиш в Русе, за разлика от другите големи градове. 

Огнян Стамболиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    17
    Неутрален до 6
    Отвратително мнение. С привкус на първичен фашизъм. На някой живота трябва да мине в работа, за да остане като "магаре без история", само и само за да създава блага от които да се възползват ... кои? Кой от тази фамилия е платил и стотинка осигуровки от джоба си? Отвратително и гнусно е! Добре, че поне няма да се размножават предвид ориентацията на сина им.
  • 3
    16
    до 14
    къде, къде? Къде видя пълни салони? Може ли снимков материал? По добре отчет приходи-разходи, че ги знаем вече. Опера-Русе с десетки милиони задължения. Полицията все пак си докарва парите за издръжка. Било с актове и т.н. Операта в Русе какво изкара, че да си покрие дълговете?!
  • 6
    15
    до 14
    Като гледам и на даскалите ти по български език не е трябвало да им плащат. А възпитанието определено си го получил някъде в Селяметя, съдя по изразните ти средства. Но за полицията си прав. Колкото полза от операта, толкова и от полицията - храним ги напразно.
  • -6
    14
    До 9
    Има си и пълни салони, но тъп селяндур като теб който свързва операта само с кряканеи може би никога не е влизал там няма как да знае. Иначе ако ще правим икономии, на мен примерно полиция не ми трябва. Защо от моите данъци ще плащат заплати на някакви корумпирани тюфлеци да се чудят кого как да глобят. Нека закрием и полицията.
  • 8
    13
    ЦЮР до 6
    Мършо Стамболиев, Бъди така добър да си събираш лайната от шибаното ти грозно куче, а не да ми ходиш с ръце зад гърба. Един път вече ти изритах кьопека /сети ли се кой съм/. Следващия път ще има траур!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари