Огнян Герджиков: Не е изключено напролет да гласуваме отново

2
Според него това ще демотивира хората още повече
Според него това ще демотивира хората още повече Снимка: БГНЕС

Според него изглеждаме като една не много стабилна държава

В деня за размисъл за какво да мислят хората днес и колко важно е да имаме стабилен кабинет?

"Има една естествена умора от гласуване, тъй като последната година гласувахме вече колко пъти. За съжаление, не е съвсем изключено да се наложи напролет да гласуваме отново, което съвсем вече ще демотивира хората", заяви бившият служебен премиер проф. Огнян Герджиков в студиото на Bulgaria ON AIR.

Според него изглеждаме като една не много стабилна държава, но много други развити демократически държави също са изпадали в политически кризи.

"Тези, които ще бъдат избрани, не са всички безотговорни, има хора, които наистина милеят, искат, мислят как да го направят. Надявам се разумът да надделее да направим един коалиционен кабинет. Българите сме индивидуалисти, затова при нас е доста по-трудно да се обединяваме", посочи той. 

По думите му експертният кабинет също е вариант, който не е изключен, но в политиката са нужни компромиси.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    русенец
    Професоре, не ни трябват избори. Трябва ни едно стабилно мнозинство, едно стабилно правителство, един стабилен президент. Трябват ни сега, днес, именно в този момент. Не на пролет, не някога в едно илюзорно бъдеще, когато по някакъв късмет на съдбата шансът проработи и попаднат партийки с електорат от един файтон хора. Трябва решителност в този момент, когато до нас се води жестока и безмилостна война, когато инфрацията е супер галопираща, когато един малоумен злодей манипулира света с ядрено оръжие и недостиг на горива. Трябва ни правителство от хора можущи, умеещи, уверени в действията си и в подкрепата си. Не ни трябват нови измислени министерства, не ни трябва раздробяване и увеличение на администрацията. Трябва помощ за биснеса, трябва допълнително стимулиране на администрацията /естествено тази която си върши работата/. Не ме интересува сини, червени, пембени или не знам какви са. Интересува ме да има стабилност, предвидимост, сигурност. И не забравяте, че освен пенсионери /естествено съвсем заслужено вдигнаха техните пенсии/, освен учители /не казвам че напълно заслужено за пореден път им вдигнаха заплатите/, в тази страна има още много професии. И за разлика от Древния Рим, където властта се е крепила на хляб и зрелища, ние се пренаситихме на зрелища. Трябва ни хляб и сигурност. Затова и днес аз ще гласувам
  • 3
    2
    sAh
    Скандалният про100$$$$$$$$$$$ к!р0 си иска канадското гражданство?!
  • 3
    1
    Русенец
    Боклук!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари