Официална снимка на "двуцветен" Тръмп отприщи подигравки

0
На снимката президентът е с блестящ мандаринов цвят на кожата около бузите, очите, носа и брадичката, но при корените на косата, както и около ушите, е бял като сирене
На снимката президентът е с блестящ мандаринов цвят на кожата около бузите, очите, носа и брадичката, но при корените на косата, както и около ушите, е бял като сирене Снимка: Уилям Муун

Снимка от официалния фотограф на Белия дом Уилям Муун, споделена в Туитър, отприщи вълна от подигравки и колажи по адрес на президента в социалните мрежи. 

Сега, когато процесът на импийчмънт приключи, е време да се върнем към истинския проблем в САЩ: тенът на Доналд Тръмп, пишат медии по цял свят, предава БГНЕС.

Тръмп е сниман на тревата пред Белия дом в петък, след като се прибра от пътуване до Северна Каролина. На снимката той е с блестящ мандаринов цвят на кожата около бузите, очите, носа и брадичката, но при корените на косата, както и около ушите, е бял като сирене. Косата му е разрошена от вятъра, което още повече разкрива разликата в тена на президента. Черно-бялата версия е още по-лоша.

Снимката беше споделена от фотографа Уилям Муун, който ръководи акаунта на White House Photos в Twitter и Instagram. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари