Очевидец: Доста хора се зарадваха колко близо прелетя хеликоптера

0
От хеликоптера е изсипано голямо количество листовки под формата на 100-доларови банкноти с лика на Тодор Живков
От хеликоптера е изсипано голямо количество листовки под формата на 100-доларови банкноти с лика на Тодор Живков Снимка: БНТ

От хеликоптера е изсипано голямо количество листовки под формата на 100-доларови банкноти с лика на Тодор Живков

Транспортният министър Георги Гвоздейков разпореди пълна проверка по случая с хеликоптера, прелетял опасно ниско над плаж "Градина" вчера.

"Изненадата с хеликоптера определено беше много ефектна, никой не го очакваше. Всички, както си стояхме спокойно на плажа и най-спокойно гледахме изгрева, изведнъж просто се чу туптенето от хеликоптера. По едно време летя доста близко до хората. Не бих казала, че е било небезопасно за нас. Може би даже хора доста се израдваха на факта колко близко прелетя. Изобщо не съм се чувствала в опасност. Единственото нещо, което ме подразни, беше количеството хартия, което се изсипа в самото море, което най-вероятно никой не изчисти след това", заяви пред БНТ очевидецът Яна Парушева.

Валентина Миланова, която също е очевидец на случилото се, показа банкнотата с лика на Тодор Живков.

"Хората, които бяхме на плажа, не сме усетили нищо нередно. Колкото и близо да беше не се е усетило като нещо много опасно. Така че за момент не съм си помисляла за безопасността", допълни Валентина Миланова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Танас
    Супер си беше през соца що селянки наебах за да ги уредя с жителство и жилище, сега същите въздишат за онези времена хехе
  • -6
    3
    Мхм
    Бай Тошо пукна, пукнете и вие.
  • 5
    2
    Победител
    При бай Тошо си беше Супер.Имаше за всички,за някои повече.
  • 3
    1
    Надиана
    Само Т.Живково време...време е!!!!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари