Хеликоптерът, летял над плаж "Градина", хвърлял хартии с лика на Тодор Живков

0
Георги Гвоздейков определи ситуацията като недопустима
Георги Гвоздейков определи ситуацията като недопустима

Георги Гвоздейков определи ситуацията като недопустима

Хеликоптер прелетя на опасна височина над един от най-оживените плажове около Созопол - „Градина”.

Ресорният министър Георги Гвоздейков разпореди пълна проверка. Той определя ситуацията като недопустима. По информация на очевидци полетът е извършен в събота сутринта, около 5:20 часа.

Свидетели разказват, че хеликоптерът е кръжал близо 15 минути над залива. Преминал не само изключително ниско над хората, но и над лодка. От машината били изхвърлени хартии с лика на бивш управляващ на страната - Тодор Живков, предаде NOVA.

Хеликоптерът се въртеше в продължение на 10-15 минути. След това си отиде. Кръжеше много ниско. Имаше толкова народ, че всички крещяха, викаха - лудница. Хвърчаха някакви хартии, които отидоха в морето”, каза очевидец.

Този, който е направил това нещо, трябва да мине и събере тези материали. Нека да помислят кои отговорни институции да се намесят, защото това допълнително замърсява плажа”, посочи туристът от София Жаклин.

Хора са висели през вратите на хеликоптера. Предстои да бъде извършена обстойна проверка и ако бъдат установени нарушения, ще се разгледа отнемането н

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари