Очакват се ограничителни мерки срещу Георги от Бургас, блъскал бременната си приятелка в корема

0
Вследствие на побоя, жената е загубила бебето си
Вследствие на побоя, жената е загубила бебето си

Вследствие на побоя, жената е загубила бебето си

Момичето е подало молба за защита по Закона за защита от домашно насилие, очакват се ограничителни мерки спрямо насилника

Георги Кочев е името на бургазлията, който е удрял жестоко в корема бременната си приятелка, съобщи Флагман по информация на свои източници. 29-годишният младеж е с богато криминално минало, провиненията му са за притежание на наркотици.

Двамата с приятелката си живеели на квартира отскоро, били хубава двойка и привидно се разбирали, разказаха съседи.

Неясно остава обаче защо и как се е стигнало до момента Георги да удари, и то в корема, бременната жена до себе си. Момичето е добре, потърсило е помощ вчера в Кризисния център за лица и деца, жертви на домашно насилие в Бургас. Вече е подала и молба за защита по Закона за защита от домашно насилие.

Очакват се ограничителни мерки спрямо насилника. Знаем, че бременната жена е била физически малтретирана от съжителстващото с нея лице. Нанасяни са ѝ удари в областта на корема. Прегледана е от лекари, но не са установени някакви проблеми. Тя е добре”, уточни шефката на Кризисния център Искра Делчева.

Случаят е втори буквално в рамките на ден, при който след ужаса на Дебора от Стара Загора, жени от Бургас излизат да се оплачат от насилие в дома.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ами
    ако е бременна над 12 седмици , мисля трябва да се тълкува като опит за убийство / на бебето/, ако е бременна с близнаци - присъдата да се умножи по 2 + 12 % индексация по швейцарското правило
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари