Обявиха награда за гримирания убиец, който разстреля лекарите от Спешна помощ

0
Според разследващите убиецът най-вероятно е бил гримиран като старец
Според разследващите убиецът най-вероятно е бил гримиран като старец

Обявиха награда от 500 000 рубли за информация за Бекир Набиев, който е основният заподозрян за разстрела на лекари от Спешна помощ в Симферопол. Съществува версия, че 55-годишният мъж си отмъстил, след като не го закарали в болница след прекаран инсулт, съобщава lifenews.ru, цитиран от БЛИЦ.

Издирването на Бекира Набиев продължава вече трети ден без успех. Разследващите се натъкнали на следи на заподозрения в село Чистенко до Симферопол. Местни твърдят, че 55-годишният мъж е забелязан край местното сметище, като жители на селото веднага съобщили в полицията. Предприета е акция и е претърсена всяка къща в селото, но следи от Набиев няма.

Инцидентът стана на 26 септември. Тогава местен жител нахлул в пункт на Спешна помощ и открил огън по линейка. Вътре е имало трима души. На място са загинали медицинска сестра и санитарка, а малко по-късно от раните си е починал и фелдшер

Според разследващите убиецът най-вероятно е бил гримиран като старец.

След като е произвел четири изстрела, предполага се от ловна пушка, нападателят е избягал от местопроизшествието с „Москвич”.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари