Обвиниха възрастна жена за трети банков обир в САЩ

0
Бони Гууч връчила бележка на касиерката, на която пишело: „Искам 13 000 долара в дребни банкноти. Не искам да ви изплаша”
Бони Гууч връчила бележка на касиерката, на която пишело: „Искам 13 000 долара в дребни банкноти. Не искам да ви изплаша”

Жената била във видимо нетрезво състояние

78-годишна жена обра банка в САЩ. Бони Гууч влязла в банков клон в Мисури и връчила бележка на касиерката, на която пишело: „Искам 13 000 долара в дребни банкноти. Не искам да ви изплаша”.

Очевидци разказват, че жената миришела силно на алкохол, което обяснява леко полюляващата ѝ се походка на излизане от банката. Бони била заловена от полицията на две мили от града, а откраднатите пари били разпилени по пода на колата ѝ, съобщава Асошиейтед прес, цитирана от NOVA.

След ареста на възрастната дама се оказало, че това не са първите ѝ подобни провинения. През 1977 година тя е обвинена в опит за обир на банка в Калифорния, но била освободена под гаранция от 25 000 долара. През 2020 година тя била заловена в Канзас, след опит за кражба от банков клон. За това провинение била осъдена на пробация, която изтекла през ноември 2021 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари