Обвиниха младеж в блудство с 9-годишно дете

0
Насиленото дете не обвинява насилника си, казва, че са си играли!
Насиленото дете не обвинява насилника си, казва, че са си играли!

Миналия четвъртък козар от шуменското село Черноглавци, 17-годишният Айдън Абилов е бил задържан и обвинен за блудство с 9-годишно момченце, свое съседче.

Три дни след това още в понеделник козарчето била пуснато от ареста и се върнало на село, потвърдиха от кметството, предаде 24 часа.

Засега от полицията в Шумен мълчат по случая, а от Апелативна прокуратура – Варна на въпрос на репортер на 24 часа потвърдиха. Отговорили са, че има лице, привлечено като обвиняем за извършено блудство с лице от същия пол, но отказали повече информация. Само преди два дни от Апелативната прокуратура във Варна съобщиха за други две блудства в друго шуменско село, върбишкото Нова бяла река.

Хлапе на 11 години беше блудствало с две други деца, на 7 и на 10 г. Беше им пуснал на телефона си да гледат порно, а после със заплаха се търкал в две от децата. За случая с козарчето за сега е ясно, че не е имало насилие от страна на баткото, всичко били доброволно. Цялото село, което е към община Венец, обсъжда случката. Всичко тръгнало от един съсед, които видял двете деца до Голямата чешма на селото в тази конфузна ситуация и казал на бащата на малкия.

А той ядосан отишъл в кметството и поискал да повикат полиция. Самото насилено дете, 9-годишният ученик Ерсан отрича да е обвинявал баткото. Твърди, че двамата са си играли, били си извадили „оная работа” и си играели, всеки със своята. После си ги разменили. „Той хвана на мене, аз на него”, обяснявало детето. Къщите на момчетата били през 40-50 метра, познавали се от малки. Него ден до Голямата чешма на селото, която били много близо до техните къщи, двете хлапета били заедно.

Местен човек минал там и ги зърнал какво правят. Веднага се обадил на бащата на 9-годишното момченце. Бащата много се изплашил и отишъл при кмета. „Давай да викаме полицията”, примолил се той. На място дошли много униформени, но малкият отричал и само викал, че двамата си играели. Това е измислена история, коментират местни хора и особено не се впечатляват. Не вярват Айдън да е употребил сила. Той е турчин, а малкият е ромско дете. Баткото не учи и почти е неграмотен. Вече и не пасе кози, защото собственикът ги продал. Родителите му са разведени и баща му го отгледал сам. Баща му до края на м.г. бил говедар, но сега е безработен. Малкият Ерсан ходи в школото във Венец. Ромското семейство има две деца, момче и момиче.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари