Обвинените в шпионаж българи остават в ареста

0
На 13 октомври ще бъде гледано делото им
На 13 октомври ще бъде гледано делото им

На 13 октомври ще бъде гледано делото им

Обвинените в заговор за извършване на шпионаж във Великобритания Орлин Русев, Бисер Джамбазов, Катрин Иванова, Иван Стоянов и Ваня Габерова остават в ареста. На 13 октомври ще бъде гледано делото им в Централния криминален съд, информира БНР.

Петимата български граждани се явиха чрез видеовръзка в лондонския съд. Те са обвинени в заговор за "събиране на информация, предназначена да бъде пряко или непряко полезна на врага за цел, която вреди на сигурността и интересите на държавата" между 30 август 2020 г. до 8 февруари 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1

    Това е Англия, да н е е България...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари