Общински служител в Русе рекламира ГЕРБ в работно време

0

Общинският съветник от ВМРО Галин Григоров е отправил официално питане до кмета на Община Русе Пламен Стоилов във връзка с дейността на служител на неговата администрация в работно време.

Той е получил сигнал, че в социалната мрежа „Фейсбук” Десислава Коева – служител на общинско предприятие „Спортни имоти”, е споделила публикация от профила на „ПП ГЕРБ Русе Област” в работно време - в 15:30 ч. на 15.06.2015 г.

Григоров отчита, че с тази публикация се рекламира дейността на Пламен Нунев – народен представител от парламентарната група на „ГЕРБ”.

"Публикацията съдържа снимки и текст. На снимките се виждат множество деца, които присъстват на началото на обучение по плуване на деца от 7 до 11 години. Пред тях заедно с господин Нунев е застанал и господин Веселин Богданов – директор на ОП „Спортни имоти, пише още той.

В тази връзка "старейшината" от ВМРО е отправил въпроси, свързани с това дали задълженията като общински служител на Коева включват реклама на партия ГЕРБ в работно време, санкционирана ли е тя за извършване на несвойствени за длъжността и дейности в работно време, има ли други служители на Община Русе, които имат задължения да се грижат за пиара на народни представители и политически партии, в качеството си на какъв, в работно време директорът на ОП „Спортни имоти” Веселин Богданов посещава събитието и съществува ли практика в община Русе общински служители да бъдат използвани като „тролове”, а именно да пишат хвалебствени коментари по адрес на кмета и критични и обидни по адрес на опозицията.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари