Общински съвет - Русе ще заседава извънредно този петък

0
В най-кратки срокове следва да бъдат обсъдени мерките относно натоварения трафик, ВиК ремонтите и сроковете за изпълнението им
В най-кратки срокове следва да бъдат обсъдени мерките относно натоварения трафик, ВиК ремонтите и сроковете за изпълнението им Снимка: Архив

В най-кратки срокове следва да бъдат обсъдени мерките относно натоварения трафик, ВиК ремонтите и сроковете за изпълнението им

Причината за свикване на 38-о заседание на местния парламент е внесено искане за това в най-кратки да бъдат обсъдени мерките, които Община Русе може да предприеме предвид ситуацията с натоварения трафик в града, ВиК ремонтите в Средна кула и сроковете за изпълнение, както и отчет на кмета за предприетите действия до този момент.

Внесеното искане може да се види тук.

Извънредното 38-о заседание на Общински съвет - Русе ще се проведе на 26 август, петък, от 9 часа, в зала "Свети Георги" на 6-ия етаж в сградата на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Щрудел (кекс със ябълки)
    Очакваме отчетът на ЕКО кексоложката на града. Нискофоският доктор на сексуалните науки от Бенгази вече не е интересен. Него го чакаме, кога втората ще го хване със събути гащи в управленския му кбинет, както първата го фана? Да живее педерааамастията и разюздания КЕКС на работното място в учреждение на гръдъ.
  • 4
    1
    Кме-тикве-щицата
    Опекла съм Ви черен Кекс отзад на изхода. Заповядайте един по един, Вазелинът е препоръчителен. Така е по-бляскъв входа/изхда.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари