Общински координатори на ИТН в Плевен отрекоха информацията, че напускат

1
Посочва се, че изпратената по-рано днес декларация, е на приближени на вече отцепилия се Радостин Василев
Посочва се, че изпратената по-рано днес декларация, е на приближени на вече отцепилия се Радостин Василев Снимка: БГНЕС

Посочва се, че изпратената по-рано днес декларация, е на приближени на Радостин Василев

Общински координатори на "Има такъв народ" (ИТН) в област Плевен се разграничиха от изпратената по-рано днес декларация от общинската структура на партията в Плевен. Пет от структурите на партията в областта обявиха, че напускат ИТН и заявяват своята подкрепа за министъра на младежта и спорта в оставка Радостин Василев и за независимия вече депутат Деян Петков, припомни БТА.

В декларацията, подписана от общинските координатори на Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Искър, Кнежа и Червен бряг, се посочва, че те застават твърдо зад ръководството на ПП "Има такъв народ". Подчертават още, че декларацията, изпратена по-рано днес, е от "приближени на областния координатор в оставка Радостин Василев, които не са членове, не са координатори, не представляват по никакъв начин ПП ИТН".

"Ние вярваме, че българите сме достоен и честен народ и никога не бихме предали своята родина и история. Случващите се през изминалата седмица събития ни направиха още по-силни и непоколебими в решението си да бъдем част от структурата на ПП ИТН, се посочва още в декларацията на общинските координатори на партията в Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Искър, Кнежа и Червен бряг.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Геласимо
    Отново изяви на Гела в стил след мен и потоп и аз съм най-важният, подплатени с невярна информация и вероятно със сериозна подкупна финансова инжекция и обещания за постове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари