Общинската фондация „Русе – град на свободния дух“ набира проектни предложения за 2024

1
Те ще се приемат до 10 февруари т.г.
Те ще се приемат до 10 февруари т.г.

Те ще се приемат до 10 февруари т.г.

10 февруари т.г. е крайният срок за желаещите да се включат в тазгодишната проектна кампания на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“. Фондацията ще продължи да подпомага активно лица с изявени дарби от община Русе, като същевременно ще работи активно за организирането и подкрепата на местни инициативи, съобщават от Община Русе.

Чрез фонд „Лицата на Русе“ фондацията подава ръка на талантливи русенци, изявяващи се в областта на културата, изкуството, образованието, науката, новите технологии и спорта, които достойно представят града ни у нас и в чужбина. Приемът на заявления за подпомагане е целогодишен и не е обвързан със срок. Кандидатурите се одобряват съобразно условията на правилата за подпомагане чрез дарение или грант и награждаване на лица с изявени дарби от община Русе и наличните средства във фонда.

Чрез фонд „Местни инициативи“ фондацията ще продължи да подкрепя и организира мащабни иновативни събития.

Преди формирането на програмата за 2024 година екипът на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ ще направи проучване за нагласите и очакванията на широката общественост. В срок от 10 януари до 10 февруари е в ход кампанията за набиране на проектни идеи, които могат да бъдат в следните направления:

- мащабни и иновативни събития;

- култура и изкуство;

- масов спорт;

- образование, наука и нови технологии.

Общинската фондация очаква предложения на хартиен носител в офиса на бул. „Генерал Скобелев“ 45 или на имейл: [email protected]. Проектните предложения могат да бъдат разписани в свободна форма или чрез попълване на формуляр за искане за финансиране на местни инициативи.

Въпроси, свързани с настоящата кампания за набиране на проектни идеи, могат да бъдат задавани на имейл: [email protected] или на телефони 0886002940 и 0897917474. Всички постъпили предложения ще бъдат разгледани от членовете на Управителния съвет на фондацията, а на събеседване относно реализацията им ще бъдат поканени авторите на най-добрите от тях. Проектните идеи ще бъдат реализирани при осигурено финансиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Русенец
    Ето ви една иновативна идея: Една единица по топломер да е с твърда ценова тарифа, както е при електромерите и водомерите. Ко'ш кайте, а?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари