Общинската фондация „Русе - град на свободния дух“ е на нов адрес

1
Екипът на фондацията ще очаква своите партньори в новия си офис на улица „Княжеска“
Екипът на фондацията ще очаква своите партньори в новия си офис на улица „Княжеска“ Снимка: Google Street View / архив

Екипът на фондацията ще очаква своите партньори в новия си офис на улица „Княжеска“

На ул. „Княжеска“ 15, етаж 1, се намира новият офис, в който екипът на Общинска фондацияРусе – град на свободния дух“ ще очаква своите партньори - представителите на неправителствени организации и други институции, които през тази година ще изпълняват проекти с финансовата подкрепа на фондацията.

Преместването на офиса не попречи на приемането на проектни предложения за кампания 2024 г., която премина при изключително голяма активност от страна на кандидатстващите. Предложенията се приемаха безпрепятствено и онлайн. Екипът на фондацията кани авторите на изпратените по имейл проекти да заповядат в новия офис и да предоставят своите документи и на хартиен носител. Предложените за реализация проекти в сферата на културата, спорта, изкуството и образованието несъмнено ще обогатят възможностите на русенци и гостите на града за полезни и атрактивни преживявания в Русе. От фондацията подчертават, че проектните идеи ще бъдат реализирани при осигурено финансиране и призовават отново русенския бизнес да подпомогне финансово тяхната дейност.

Отговор на всички въпроси, свързани с работата на Общинска фондацияРусе – град на свободния дух“, можете да получите на телефони 0886002940 или 0897917474 е-mail [email protected] и на адрес ул. „Княжеска“ 15, етаж 1.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    НАБЛЮДАТЕЛ
    Той и самият "свободен дух" отдавна напусна Русе и е някъде на нов адрес...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари