Община Русе взе награда за социална отговорност

1
Отличието бе дадено за успешното внедряване на LЕGО Education и облачни технологии в детските градини и училища
Отличието бе дадено за успешното внедряване на LЕGО Education и облачни технологии в детските градини и училища Снимка: Община Русе

Отличието бе дадено за успешното внедряване на LЕGО Education и облачни технологии в детските градини и училища

Община Русе получи отличие на Института по публична администрация в категория „Социална отговорност“. Това се случи в Бургас на среща за споделяне на добри практики в администрацията, в която участваха директорът дирекция "Хуманитарни дейности" Катя Петрова и началникът „Образование, спорт и младежки дейности“ Таня Тодорова.

Отличието за русенската администрация бе дадено за успешното внедряване на LЕGО Education и облачни технологии в детските градини и училища на територията на цялата община, посочиха от общината. Дейностите са реализирани съгласно сключен меморандум между Община Русе и Сдружение „Център за творческо обучение“.

Представителите на Община Русе представиха пред участниците в конкурса опита на администрацията във въвеждането на иновативни подходи в образованието и социалните дейности.

Отличие в същата категория бе дадено и за изграждането на Център за подкрепа на украински граждани, вследствие на военните действия в Украйна.

Институтът по публична администрация ежегодно организира Конкурс за добри практики и иновации от дейността на администрацията. Целта на надпреварата е да се насърчат администрациите, които прилагат добри и иновативни практики да споделят своите успехи. По този начин добрите решения и практики могат да се превърнат в общодостъпни инструменти за постигане на по-високо качество в административната дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Колко
    Не знам. Всеки вижда това, което иска. Дали успехите са "достижими" също не знам. В историята аз няма да остана запомнен като кмет. Никога! А злобата си личи. Което е много странно. Чак такова отношение към кмет не е имало в градовете и е трудно обяснимо с длъжността на лицето.
  • 1
    6
    До Колко
    Няма "злоба" в коментарите, а иронизиране на един индивид, който си е въобразил, че може да бъде кмет на Русе. Всъщност, той е най-неуспешният кмет в близката история на града, за един мандат го съсипа, но продължава да си "купува" реклама и да се величае колко много бил направил за община Русе. Развръзката идва скоро и русенци ще изразят "благодарността" си към този индивид и "недостижимите му успехи".
  • -3
    5
    Колко
    злоба има на този свят, Боже! И защо? Не можем всички да сме кметове. Защо просто не се опитате да сте добри в това, което правите? Иначе има летви, които винаги ще са високи и това, че прескачането им не е за всеки, не повод под всяка статия за града да се сипе омраза.
  • 5
    4
    Прогноза
    В скоро време ще има награда и за кексуална отговорност, защото много труд се положи и има важни постижения.
  • 1
    3
    LOL
    Пенчо трябва да го изберем за следващ мандат за да се "радва" на идващите аварии след ВиК ремонта и "асфалтирането". Ама е хитрец и е много вероятно умишлено да не се кандидатира за да е далеко от очите на съгражданите си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари