Община Русе трябва да осигури до 300 000 лева за бившия Дом на учителя

3
Отпускането на средствата трябва да стане на януарската сесия на Общинския съвет
Отпускането на средствата трябва да стане на януарската сесия на Общинския съвет Снимка: Dunavmost / Архив

Отпускането на средствата трябва да стане на януарската сесия на Общинския съвет

Община Русе ще трябва да осигури още до 300 000 лева за проекта за бившия Дом на учителя, за който кандидатства да стане Младежки център по Националния план за възстановяване и устойчивост. Отпускането на средствата трябва да стане на януарската сесия на Общинския съвет.

Причината е, че към момента на вземане на решение от Общинския съвет да се кандидатства по процедурата по „Дейност 1: Изграждане на младежки центрове (в областни градове)”, все още работният проект не е бил готов. Това вече е факт и е представена количествено-стойностна сметка за обекта.

Тя е на стойност, която заедно с необходимото оборудване, надхвърля максимално допустимото по Програмата – 63,6% от 4 300 000 лева, което представлява сумата от 2 734 800 лева. Необходимо е да се осигури съфинансиране до 300 000 лева от Община Русе с цел успешната реализация на проекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари