Община Русе търси да наеме медицински работници

0
Подборът е по документи, а новите социални услуги са седем на брой
Подборът е по документи, а новите социални услуги са седем на брой

Община Русе търси да наеме медицински работници, логопед и педагог, за да може да извършва дейностите по проект „Комплекс от интегрирани социални услуги за деца от 0 до 3 години“. Това съобщават от пресцентъра на местната власт в нарочно съобщение до медиите.

Подборът е по документи, а новите социални услуги са седем на брой. Те включват Център за настаняване от семеен тип, Звено „Майка и бебе”, Дневен център за деца с увреждания, Семейно-консултативен център, Център по майчино и детско здраве, Център по психично здраве, Център по приемна грижа и подкрепа на осиновяването.

За да заработят те ефективно, се търсят по един социален работник, лекар-педиатър, акушерка, логопед и специален педагог, както и 15 медицински сестри.

Необходимите документи, които кандидатите за участие в подбора трябва да подадат, са писмено заявление за участие по образец; автобиография по образец; копие от документ за самоличност; копие от документи за придобитата образователна степен, допълнителни квалификации и копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.

Формулярите и подробна информация за изискванията по подбора са публикувани на информационната страница на Община Русе.

Документите се подават лично или чрез пълномощник в т. нар. малка община на улица „Черно море”. Крайният срок е до 17.00 часа на 17-и юли. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари