Община Русе сезира РДНСК за проблеми по водния проект

0
Община Русе настоява РДНСК да извърши проверки на редица обекти на ВиК дружеството
Община Русе настоява РДНСК да извърши проверки на редица обекти на ВиК дружеството Снимка: Община Русе

Те са констатирани при извършване на проверки от служители на общината и от постъпили множество сигнали и жалби от граждани 

Община Русе сезира Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) – Русе за възникнали проблеми при изпълнение на мащабните проекти за реконструкция и изграждане на нова ВиК инфраструктура, изпълняван от „ВиК“ ООД – Русе, съобщиха от там.

Те са констатирани при извършване на регулярните проверки от служители на отдел „Инфраструктура и инвеститорски контрол“, както и по постъпили множество сигнали и жалби от граждани относно липса на оградни пана около работните площадки, неукрепени изкопи, депониране на земна маса извън работните участъци и др.

Община Русе настоява РДНСК да извърши проверки на редица обекти на ВиК дружеството за евентуални нарушения по Закона за устройство на територията, както и по отношение спазването на плановете за безопасност и здраве.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари