Община Русе: Искате ли нов парк в квартал "Здравец"?

21
Община Русе се допитва до русенци за изграждането на нов парк
Община Русе се допитва до русенци за изграждането на нов парк

Община Русе се допитва до русенци за изграждането на нов парк

Община Русе възнамерява да кандидатства за финансиране по програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Румъния - България, даваща възможност за финансиране изграждането на нови паркови зони в градовете. В тази връзка бе подготвена кратка анкета, целяща проучване на местните нагласи.

Предложението е за обособяването на парк в имот общинска собственост, разположен в кв. "Здравец", западно от сградата на МОЛ Русе.

Анкетата събира и предложение за дейностите, които да се развиват в парка – отдих, спорт, детски игри и забавления, събития и други.

Община Русе призовава гражданите да бъдат активни и да дадат своето мнение до 7 юли.

Можете да гласувате ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    15
    Пенчи Менчи
    Шизофреник е тоя Пънчо недорасъл. В парка прави басейн, а този терен който е предвиден за басейн ще го прави парк???
  • 21
    14
    88
    Искаме асфалтирани улици!!!
  • 2
    13
    Не, не и не!
    Има достатъчно паркове в Русе и около него. Така зададен въпроса предполага юрдеците в един глас за закрякат: "Искаме, искаме!". И в момента в който им дигнат данъчната оценка на жилищата ще посърнат. Създаването на парк в момента предполага изумителни кражби на обществени средства. И това е най-малкото! С поддръжката му да видите какви далавери ще се развихрят! Парка за отдих не прави БВП. Бе асвалтирай, бе нареди офисчета тип "контейнер", пазар за земеделци направи,давай под наем, пари ще влизат в общината.
  • 14
    12
    русенец
    Абе, искаме много неща, ама преди всичко искаме Пенчо да се разкара от Общината.
  • 21
    11
    Потърпевша
    Изглежда имате предвид квартал "Здравец-Изток". Иначе и в "Здравец" искаме парк и възможност за спорт без заплащане, а не слухов тормоз ден през ден от комплекс "Дунав" особено с пеенето на една певица на един доктор. Общо взето, поне репертоарът е читав... Нищо, че не можеш да си чуеш нито събеседника, нито телевизора, нито мисълта си от трелите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари