Община Русе организира концерт под наслов "Коледа в сърцето"

4
В коледния концерт, който ще е с жестомимичен превод, ще участват безвъзмездно много изпълнители от русенски танцови, театрални и песенни формации
В коледния концерт, който ще е с жестомимичен превод, ще участват безвъзмездно много изпълнители от русенски танцови, театрални и песенни формации Снимка: Dunavmost / Архив

В коледния концерт, който ще е с жестомимичен превод, ще участват безвъзмездно много изпълнители от русенски танцови, театрални и песенни формации

На 8 декември от 17:30 часа в Голямата зала на Доходното здание ще се проведе концертът спектакъл „Коледа в сърцето“. Събитието се организира от Община Русе, а в него ще се включат деца от детски детските градини и ясли, както и потребители на социалните услуги на територията на общината.

Мотото на спектакъла е „Искам да съм мъничък вълшебник, за да мога с пръчица в ръка да създам магически учебник, който се нарича „ДОБРОТА“.

В коледния концерт ще се включат безвъзмездно много изпълнители от русенски формации – Танцово студио „Freedom“, Дуо „Николови“, Танцова школа „Petrova“, Работилничка за театър „Мармалад“ към Блок 14, Вокална школа „АРТиКУЛ“, Детска театрална школа „Патиланци“ при Държавен куклен театър – Русе, както и съставите на Театрално студио „Маска“ при Общинския младежки дом, Вокална група „Слънце“ при Общинския детски център за култура и изкуство, Дневен център „РАЛИЗ – БАЛИЗ“, Мариана Маркова от Съюза на глухите, Центърът за ученическо техническо научно творчество, Ученическа спортна школа, Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, детски градини „Здравец“, „Чучулига“, „Пинокио“ и детска ясла №8.

Режисьор на спектакъла ще бъде талантливата актриса и режисьор на Държавния куклен театър Деница Дончева.

Жестомимичният превод ще бъде осигурен от Юлия Станкова.

Входът за концерта е свободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари