Община Русе търси доставчик на канцеларски материали

1
Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 часа на 05.01.2023 година
Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 часа на 05.01.2023 година

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 часа на 05.01.2023 година

Община Русе обяви процедура за възлагане на обществена поръчка чрез открита процедура, с предмет: Доставка на канцеларски материали и други по следните обособени позиции:

- Позиция №1: „Доставка на канцеларски материали за нуждите на Община Русе и всички второстепенни разпоредители на бюджетна издръжка, които не са самостоятелни юридически лица- Приложение № 1“

- Позиция №2: „Доставка на оригинални тонер касети и барабани за лазерни принтери, мултифункционални устройства, копирни машини, глави за мастилено-струйни принтери и ленти за матрични принтери за нуждите на Община Русе и всички второстепенни разпоредители на бюджетна издръжка, които не са самостоятелни юридически лица - Приложение № 2“

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява доставки, съгласно законодателството на държавата, в която то е установено.

Документацията за обществената поръчка е публикувана в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59 часа на 05.01.2023 година.

Офертите се подават чрез платформата (ЦАИС ЕОП) съобразно правилата за нейното използване по чл. 229, ал.1, т.12 от Закона за обществени поръчки и при спазване на изискванията, постановени от възложителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Един баща имал трима сина... но за това, разбрал чак в предаването "Съдебен спор"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари