Община Русе да спонсорира ФК „Дунав“ с 60 000 лева

1
Това предлага за предстоящата сесия на общинарите на 16 юни кметът Пенчо Милков
Това предлага за предстоящата сесия на общинарите на 16 юни кметът Пенчо Милков

Община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от 60 000 лв. със Сдружение „Футболен клуб Дунав от Русе“ а осъществяване на спортната дейност на клуба през 2022 год. срещу задължение за промотиране и популяризиране на градската управа при всички предстоящи срещи, изявления и гостувания в телевизионни предавания. Това предлага за предстоящата сесия на общинарите на 16 юни кметът Пенчо Милков, пише вестник 24 часа.

Други 70 000 лв. ще бъдат дадени на Сдружение „Спортен клуб по баскетбол Дунав-Русе-2016“ за спонсорство и рекламиране на Общината. Други 55 000 лв. ще получи Сдружение „Спортен клуб по волейбол- Дунав“.

Вече са уточнени окончателно и датите и съперниците за летните контроли на „Дунав“. Почивката на футболистите е до 7 юни включително. В сряда на 8 юни, играчите се събират за първа тренировка. На 18 юни "Дунав" среща "Добруджа", а на 20 заминава на лагер в Трявна. Там на 22 среща "Литекс", на 25-ти "Етър", на 30 юни "Янтра", на 6 юли "Дунав" играе със "Спартак" Пл, а на 9-и среща "Локомотив" ГО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    daskal
    Футбол, баскетбол, волейбол. Толкова. За останалите - таратанци!
  • 5
    3
    Събриката
    Данъка скочи, водата скочи, всичко скочи. Явно има излишък, с чужда пита помен...
  • 1
    2
    "Браво"
    За 28 проекти в областта на изкуствата и културата - 110 000 лв. За три спортни клуба -185 000лева.
  • 5
    1
    русенец
    Защо? Толкова ли няма за какво по-смислено да ни харчи парите тази община?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари