Общественият съвет по околна среда ще заседава в четвъртък

0
Ще се определя правилника за работа на съвета
Ще се определя правилника за работа на съвета Снимка: Dunavmost

Ще се определя правилника за работа на съвета

На 3 февруари (четвъртък) от 18 ч. в зала “Св. Георги” на Община Русе ще се проведе следващата среща с гражданите за определяне правилника за работа на Обществения съвет по околна среда.

Новата структура дава възможност на русенци да комуникират официално и на място с представители на институциите и да дават своите предложения и становища по екологичните въпроси. Целта е, когато планираните от екоминистерството промени в методиката за извършване на комплексни проверки на промишлените предприятия станат факт, членовете на Обществения съвет да могат легитимно да се включат в тях заедно с представителите на отговорните институции и да упражнят граждански контрол на място.

Първата среща между гражданите и общинското ръководство беше на 13 януари. На нея бе представен проектът за правилник за дейността на новото формирование, като на гражданите бе дадена възможност да нанесат желаните корекции по документа, който следва да се одобри окончателно от всички този четвъртък.

Събитието ще се проведе на място, но ще може да се проследи и онлайн на следния линк - https://zoom.us/j/92183398574 .

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    русенец
    Този обществен съвет кой го е назначил и има ли каквито и да е правомощия, освен да си чеше езика на някакви събирания?
  • 3
    1
    ОБЩЕСТВЕНИЯТ СЪВЕТ
    Общественият съвет.......общественият съвет...общественият съвет,общественият съвет....съвети,съвети,съвети ,съветски,съвети,съвети,обществени,обществени,съвети,съвети,общесвеният съвет,съвети,съвети..... , 32/33 ГОДИНИ СЪВЕТИ,ОБЩЕСТВЕНИ СЪВЕТИ И ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ И СЪВЕТВАНИЯ НАЙ ВЕЧЕ В СЪВЕТА И НАКРАЯ ЕДНО НИЩО. РАЗГРАБЕН ГРАД,УНИЩОЖЕНИ БИЗНЕСИ,ГРОЗНИ СТРОИТЕЛНО РЕМОНТНИ И АРХИТЕКТУРНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ,ДУПКИ ПО УЛИЦИ,РАЗБИТИ ТРОТОАРИ,ЛИПСА НА ГРАДСКИ КЕНЕФ,ПОНЕ 1 ИЛИ 2-.ОРЯЗАНИ КОЛОНАДИ ОТ 20/30 ГОДИШНИ ДЪРВЕТА.РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ НА РЕМОНТИТЕ И РЕМОНТИТЕ......КИНКАЛЕРИЯ,СКАРА БИРА.И КУРВИТЕ ИЗБЯГАХА ОТ РУСЕ ЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ РЪЦА ЗА И ЗА БЕЗ ПАРИ. И ТОВА САМО ОТ СЪВЕТИ,СЪВЕТИ,ОБЩЕСТВЕНИ,ОБЩЕСТВЕНИ.....СЪВЕТИ...... КОГА ИМА СЪВЕТИ ПОКРАЙ СЪВЕТА,МАГАРЕШКИ КАРУЧКИ,ВОЛСКИ ТАЛИГИ И МУЧЕНЕ И ДЖАФКАНЕ И РЕВАНЕ ОТ СЪВЕТИ В СЪВЕТА,ПРОСТИР СЪС СТАРИ ГАЩИ ОСРАНИ И ОПИКАНИ. СЪВЕТИ,СЪВЕТИ,ОБЩЕСТВЕНИ........
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари