Образът на Сатаната се появи върху автомобил след градушката

0
Образът на Сатаната се появи върху автомобил след градушката
Снимка: Поли Христова

Сатаната прати опустошителната градушка в София! Минути след бурята ликът на Лукавия зловещо изникна върху предно стъкло на една от хилядите изпотрошени коли в столицата. Това се случи непосредствено след бедствието в квартал „Младост 1“.

При страховитата гледка собственичката на автомобил "Мерцедес C 200" Поли Христова едва не припаднала.

"След като небето се успокои и спря да ни спуска ледени парчета, притеснено отидох да проверя какво е останало с колата ми. Тогава видях череп върху предния прозорец, който беше напукан от градушката. Краката ми се подкосиха. Първото нещо, което ми дойде наум, бе сякаш този образ ме гледа в очите и ми казва: "Аз бях! Аз ви пратих градушката!", разказа пред "България Днес" 33-годишната столичанка. Въпреки шока и уплахата тя заснема с мобилния си телефон страховитото изображение на Дявола.

"Помислих, че лицето на Сатаната е от падналите парчета лед, но когато се приближих и се вгледах, видях, че всъщност природата бе изваяла чудовищния образ от мръсотия - някой гълъб най-вероятно бе направил белята преди бурята, а след това дъждът е завършил образа на Лукавия", посочи още пред вестника Христова. "Лошото е, че Сатаната не си беше оставил телефон за връзка върху прозореца на колата ми. Иначе щях да му звънна поне да ми покрие щетите и ремонта", заключи младата жена.

Източник: България днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари