Обръщение на областния управител Галин Григоров

0
Григоров: "Ние решаваме по кой път да тръгнем, но вярвам, че мъдростта, единението и копнежа за добруване на страната винаги ще бъдат водещи за нас"
Григоров: "Ние решаваме по кой път да тръгнем, но вярвам, че мъдростта, единението и копнежа за добруване на страната винаги ще бъдат водещи за нас" Снимка: област Русе

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ РУСЕ,

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Преди 112 години нашите предци извършиха поредния акт на национално достойнство в родната история и за пореден път доказаха, че единството поражда сила! Нека помним идеалите, които водиха сънародниците ни в онези смутни години! Поклон пред техните доблест и чест, стоящи в основата на държавността и подема на съвременна България!

Сега, когато съграждаме бъдещето на свободна и независима България, ние сме длъжни отново да преосмислим тези принципи! Нека не забравяме, че Независимостта ни даде възможността за равенство с другите европейски страни, но това дали ще съумеем да продължим възхода си зависи единствено от самките нас! Ние решаваме по кой път да тръгнем, но вярвам, че мъдростта, единението и копнежа за добруване на страната винаги ще бъдат водещи за нас, така както бяха и за нашите деди!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НЕЗАВИСИМОСТТА!

Галин Григоров

Областен управител на област Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари