Обрана жена към крадеца: Благодаря ти, че ме остави жива!

0
Пожелавам ти да носиш със здраве бижутата и очилата с диоптър, а парите да изхарчиш с чиста съвест!
Пожелавам ти да носиш със здраве бижутата и очилата с диоптър, а парите да изхарчиш с чиста съвест! Видео: BULGARIA ON AIR

Млада жена от София, която е станала поредна жертва на взлом, благодари на крадеца, че я е оставил жива.

Заради това, че не е наранил нея и домашните й любимци, жената написа послание в профила си във Facebook, което само за часове беше споделено от хиляди потребители.

В посланието се казва: "До МЪЖА, който ме ОГРАБИ тази нощ: Благодаря ти, че остави мен и котките ми ЖИВИ! Пожелавам ти да носиш със здраве бижутата и очилата с диоптър, а парите да изхарчиш с чиста съвест! Документите ми не са ти нужни! Моля те, хвърли ги на някоя близка полянка! Благодаря!".

От поста става ясно, че момичето е ограбено докато спи, без да чуе, че става жертва на нагъл взлом. Заради документите и личните вещи, тя се обръща и към потребителите на социалните мрежи за помощ.

Междувременно експертите по сигурност напомнят, че едва 37 процента от битовите кражби се разкриват, предава BULGARIA ON AIR. В много от случаите домовете се избират неслучайно, а са подбирани по различни критерии. Не е рядкост да се влиза в една и съща къща по няколко пъти.

От отговорите под поста на Емона пък става ясно, че преживелите същото като нея не са малко. Десетки от изразилите съпричастност разкриват, че са ставали жертва на кражба, при това по няколко пъти.

В много от случаите нито охраната, нито камерите са успели да спрат обирджиите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари