Облаци, дъжд и високи максимални температури ни очакват днес

0
В събота по-съществено ще превали в Южна България
В събота по-съществено ще превали в Южна България Снимка: БГНЕС

В събота по-съществено ще превали в Южна България

Днешният ден ще започне с минимални температури в страната от 3 до 11 градуса. В ранните сутрешни часове ще бъде предимно облачно, но постепенно облачността ще намалява и ще се разкъсва. Повече облаци ще има над Източните райони.

Следобед облачността ще се увелича и над крайните западни части от страната ще превали. През нощта срещу събота ще превалява по-съществено в района на Видин и Враца. Над Южна България ще има разкъсана облачност. Вятърът ще бъде умерен от югоизток със скорост до 35 км/ч.

Максималните температури в населените места ще са от 16 до 23 градуса, по Черноморието ще бъдат по-ниски - до 13, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

В събота по-съществено ще превали в Южна България. В Странджа има условия за гръмотевични бури. На Великден в неделя следобед ще превали главно в Дунавската равнина.

В понеделник и вторник времето ще бъде динамично, с подсилен дневен ход на облачността. Следобед в западните и централните райони има условия за силни гръмотевични бури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари