Областната организация на запасните отчете дейността си за 2013 г.

0

Кметът Пламен Стоилов беше сред официалните гости на Отчетно-изборното събрание на Областната организация на Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва – Русе.

Форумът се проведе вчера във Военния клуб в града. Сред гостите на събранието бяха и зам.-председателят на реципрочната организация в Гюргево Адриан Драгудц и 6 нейни членове, председателят на Областния съвет на Съюза на ветераните от войните Вася Бойчева, Петя Лазарова от РИО на МОН, началникът на Военно окръжие подп. Цанко Недев и представителите на Скаутски клуб „Приста". На форума присъстваха и директорът на общинската дирекция „Обществен ред и сигурност” Спасимир Димитров и на дирекция „Екология и транспорт” Георги Игнатов.

Г-н Стоилов приветства участниците в събранието и подчерта, че е необходима достойна професионална реализация и адекватно заплащане за всички пенсионирани военни. Той засвидетелства признателността си към тяхната отдаденост и сподели готовност за срещи и подкрепата си за всички, които се нуждаят от такава.

Приветствие към присъстващите поднесе и г-жа Бойчева. Тя заяви, че има добро сътрудничество и взаимодействие между двете организации.

Признателност за ползотворното партньорство с РСОСЗР – Русе сподели в изказването си и Адриан Драгудц.

Отчет за дейността на организацията през изминалата година представи нейният председател Димитър Вълков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари