Област Русе дръпна с 13 места напред по заболеваемост от Ковид само за денонощие

1
Връща се интереса към ваксинация срещу вируса
Връща се интереса към ваксинация срещу вируса Снимка: Dunavmost

39 заразени с Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско през вчерашния ден, като сред тях има и три деца

През изминалото денонощие са оздравели 18 души, но един мъж от Русе с положителен тест за коронавирусна инфекция е починал. Активните случаи са 224, като 35 души са на болнично лечение. Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се нарежда на девето място в страната по разпространение на заболяването. Разликата между повечето региони е много малка, като най-малко заразени има в Ловеч – деветима.

По последни данни 14 дневната заболеваемост в региона продължава да се покачва и достигна 134.87 заболели на 100 000 души население.

До момента в област Русе са извършени 130 258 имунизации, като със завършен имунизационен курс са 58 526 души. Бустерна доза пък е направена на общо 23 921 русенци, като от възможността за втори бустер са се възползвали 1032 души от региона. Само през вчерашния ден са поставени 150 ваксини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    ;''
    "Новините" за тази настинка трябва да бъдат забранени!
  • 4
    8
    На лъжата краката са къси!
    Лъжите за ефикасността на ваксините в развитие:👇 🔻95% защита 🔻70% защита 🔻50% защита 🔻Няма защита, но намалява разпространението 🔻Не намалява разпространението, но протича по-леко 🔻Не протича по-леко, но намалява хоспитализациите 🔻Не намалява хоспитализациите, но няма да умрете 🔻Ще умрете, но отивате в рая!
  • 9
    7
    Ха-ха-хах!
    Банкерът Джей Пауъл даде „обяснение“ за инфлацията, като обвини неваксинираните. Хората, които са отказали диктатите с инжекциите, били създали пречки на трудовия пазар, заради което цените на стоките и услугите излетели в небето. Той очаква да вярваме, че е виновен всеки друг, но не и собствената му политика за бълване на нови трилиони долари и поддържането на постоянно раздуващи се финансови балони. Скоро неваксинираните ще са виновни за всичко, което е било, е и ще бъде. Особено ако са и християни. Тази ситуация си е предсказана в мъдрите книги, нали?
  • 11
    6
    Когато фактите говорят....
    Ново научно проучване, което вече е публикувано в американския държавен сайт за медицинска литература, потвърждава резултатите на по-ранно изследване, публикувано в авторитетното издание The Lancet. Огромна част от ваксинираните с две дози против ковид губят имунитета си след 8 месеца. Направено е и изричното сравнение с НЕваксинираните, които НЕ губят постепенно имунитета си след оздравяване, както „имунизираните“. С други думи: имаме поредното потвърждение за превъзходството на естествения имунитет пред ваксиналния Новото проучване обаче отива по-далеч от онова в The Lancet. Вече се споменава, че следствие от „ваксинацията“ може да бъде траен ваксинално-придобит имунодефицитен синдром. С други думи, имаме и поредното проучване, според което тези инжекции на фарма мафията предизвикват СПИН и оцелелите стават доживотно зависими от „милостта“ и стоките на тези картели. Струва си да се изтъкне, че във въпросното ново проучване „иРНК ваксините“ са наричани и с термина: ГЕНЕТИЧНИ ВАКСИНИ.
  • 9
    5
    Когато фактите говорят....
    Официални статистики от Великобритания: Жителите на страната с трета и четвърта доза от генната терапия съставляват 91% от смъртните случаи, приписвани на ковид. Това не е случайно или само моментно положение. Ситуацията е такава от началото на 2022 година. Същите тези британски власти сега искат да „ваксинират“ децата срещу маймунска шарка – поредното заболяване, от което малките (пък и възрастните) са „застрашени“ почти толкова, колкото и от ковид – като цяло изобщо не са!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари