Обирджия остави полицай само по пищов

0
Обирджия остави полицай само по пищов

Крадец рецидивист остави районен полицейски инспектор от Шумен само по пистолет, след като се промъкнал в дома му и отмъкнал цялото му служебно оборудване - униформата, кобура, белезниците, патроните и даже ламаринената полицейска свирка. Инцидентът е станал в понеделник, а във вторник крадецът е спипан. Два дни по-късно е получил и ефективна присъда от 16 месеца затвор при първоначално строг режим, съобщава "Телеграф".

Извършителят Крум К. съвсем скоро бил излязъл от затвора и обикалял из града да направи нощен удар. Минавал по ул. "Сан Стефано" и решил да си пробва късмета си в една от къщите. В къщата не светело, той натиснал дръжката на вратата на малката веранда, бравата се оказала отключена и крадецът грабнал първото, което видял - униформата на полицейски инспектор и каквото друго намерил.

Крум изхвърлил униформата и аксесоарите в строеж, а откритите 30 лева в портомнето изиграл в близко казино. Полицаят също ще бъде наказан, защото съхранявал осем стоппатрона на пистолет "Макаров" в джобовете, вместо в каса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари