Обирджии отмъкнаха злато за 10 000 лева от апартамент в София

0
Според потърпевшите крадците са използвали металдетектор
Според потърпевшите крадците са използвали металдетектор Видео: NOVA

Според потърпевшите крадците са използвали металдетектор

Жилищните обири в столичния район Оборище продължават. При последната кражба крадците са отмъкнали златото и среброто на семейство, което е било извън София по време на празниците. Откраднатото е на стойност около 10 000лв. Според собствениците на апартамента бижутата са намерени с металдетектор, защото са били скрити много добре. След като прибрали ценностите, крадците изчистили стъпките от обувките си с препарат и оставили отворени прозорците, информира NOVA.

Предполагам, че обирът е извършен точно на Нова година. Интересното е, че всичко е прибрано и изчистено. Дори миришеше на препарат. Беше търсено само на местата, където се намираха бижутата. Обирджиите са работили доста прецизно и са стояли много време в дома ни. Нямаше нищо счупено. Не са взели никаква друга техника. На прозореца на спалнята има отпечатък и извършителите се издирват”, разказа потърпевшата Ина Николова.

Жителите на квартала призоваха за повече полицейско присъствие в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари