Обилни снеговалежи блокираха десетки коли на пътя Букурещ - Русе

6
Лошото време в Румъния създаде транспортен хаос
Лошото време в Румъния създаде транспортен хаос Видео: NOVA

Лошото време в Румъния създаде транспортен хаос

В Румъния обилни снеговалежи и навявания затвориха пътищата и блокираха хора. Заради лошото време влаковете се движат със закъснение от няколко часа.

Десетки автомобили са се оказали блокирани на главния път, който свързва Русе и Букурещ. Снегът и силният вятър предизвикаха хаос в румънската столица.

Очаква се лошото време да продължи и другата седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Русенски
    Каква е тази публикация? 9 реда и половина. Невероятен журналистически талант, който е присъщ за русенска медия. Относто поднесената иформация, присъединявам се към коментиралите преди мен. Информирайте се преди да копирате и да създавате фалшива реалност. При първия сняг на 27.01 в участъка между Джъмбо и Образцов Чифлик в 22.30 вечерта три пъти поднасях върху кишата и липсата на почистваща техника беше дразвещо очевидна. Това като сравнение.
  • 3
    5
    88
    В събота сутринта, пътувах от Русе до летището на Букурещ, пътищата бяха на асфалт и въпреки това разпръскваха препарати, за да не замръзне. Прибрах се около 14 ч. и нямаше никакъв сняг по пътя. Но има медии-кретени, които обичат сензации, за да всяват паника.
  • 10
    4
    Пътуващ
    Не знам защо Лъжете така хората. Проверявайте си информацията по-добре преди да пишете глупости. Аз точно по това време пътувах по пътя Букурещ - Русе и нямаше никакъв сняг по пътя.
  • 22
    3
    Ruse
    Малко сте се объркали ,...пак ..... става дума за област Бакъу , което не е изобщо близо до Букурещ ,още повече пък до Русе ,......Пътят Русе - Букурещ е чист .
  • 16
    2
    18
    И на мен не ми се вярва освен в Карпатите да е имало нещо фатално. Румънците започват да опесъчават при +2 +3 градуса. Снегорините тръгваи и обикалят още щом прехвърчи .... и да е имало нещо е било моментно. За сравнение в петък по Пътя Русе Мартен при 2 см сняг, мина снегорина с вдигнато гребло и не опесъчаваше около 18ч. Ама пък ДжиПиЕса отчита дейност ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари