Обилен снеговалеж предизвика хаос по пътищата в Турция

0
Автобус падна в пропаст
Автобус падна в пропаст

Заради намалена видимост временно е спряно движението през Босфора

Силният снеговалеж предизвика хаос по пътищата в Турция, предаде турската държавна телевизия ТРТ Хабер. цитирана от bTV.

Близо 30 автомобила са се сблъскали във верижна катастрофа днес по Анадолската автомагистрала в участък в окръг Дюздже.

Заради инцидента беше блокирано движението в посока към Истанбул, а на пътя се образувала дълга опашка от коли, автобуси и тирове.

При друга катастрофа днес с пътнически автобус загинаха трима души на магистралата „Кузей Мармара“ в Истанбул. Автобусът е излязъл от пътя и се е преобърнал, като се е спускал по нанадолнище цели 30 метра. В инцидента са загинали шофьорът и двама пътници, а 19 души са ранени.

Заради намалена видимост временно е спряно движението през Босфора в двете посоки.

Главната метеорологична служба прогнозира, че снеговалежът ще продължи през целия ден днес в Истанбул и части на Черноморието, а в някои части на Анадола и Югоизточна Турция и утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари