Обгазиха Враца със сяра

0
Кметът и заместниците му живеят на квартира и често липсват от града
Кметът и заместниците му живеят на квартира и често липсват от града

Тежка миризма на сяра отново задушава част от кварталите на Враца, алармираха жителите, цитирани от  "BulNews.bg".

От около 30 мин. тя се усеща в „Сениче“ и „Дъбника“, като този път ситуацията е особено тежка. Жителите панически затварят прозорците на домовете си, а част от хората бягат към другите части на града.

Това е поредното обгазяване на най-големите жилищни комплекси на Враца.

Проблемът се изострил през последните три месеца, въпреки уверенията на чиновниците от РИОСВ,  че няма отрови във въздуха.

Само преди седмица кметът на Враца Калин Каменов бе принуден публично да признае, че проблемът идва от пречиствателната станция, но с това се изчерпа неговата борба със замърсяването

Новото изпускане на отрови във въздуха тази вечер за пореден път демонстрира липсата на управленски опит на ръководството на общината, което няма умения да спаси собствените си граждани.

Враца е може би единственият град в България, в който кметът и заместниците му живеят в него на квартира и при всяка възможност заминават към София, Благоевград, Варна и други приятни места, където миризмата на сяра липсва.

За врачани остава да умират в прашния си и миризлив град, а тези, които оцелеят, да се стараят да не загубят разсъдъка си, за да помнят за кого да не гласуват следващия път...

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари