Обезобразената Дебора е в тежко психологическо и физическо състояние

0
Това обясни баща й Красимир
Това обясни баща й Красимир Снимка: БНТ

Това обясни баща й Красимир

"Към момента състоянието ѝ е тежко психологически и физически, дори след допълнителните разпити се налага да се връща назад за нещо, което не иска да говори". Това обясни пред БНТ Красимир, бащата на обезобразеното момиче от Стара Загора.

"През повечето време мълчи, затворена е в себе си, тя е един вид затворник в себе и и може би между четири стени. Възстановяването върви много бавно, това са едни дълбоки белези, които ще останат, надявам се с времето, медицината е доста напреднала, да се позаличат, но със сигурност по-голямата травма е нейното емоционално състояние

Бащата обясни, че не я е намерил той, а момичето само е потърсило помощ от съседка. Пострадалата е откарана е с линейка в болницата.

"Мен ме потърсиха от първо районно и така тръгнаха нещата. Когато пристигнах, то е трудно за описване, но картинката беше брутална".

Бащата е бил наясно с връзката ѝ с обвиняемия, но поясни, че тя не е споделяла нищо за него

"Знаете, в днешно време родителите са последните, които научават за дадена връзка или даден проблем. Лично не съм се запознавал с него, виждал съм го веднъж-два пъти".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари