Няма завишени стойности на амоняк във въздуха над България

0
Това заяви директорът на Дирекция „Аварийна помощ” към Столичната община Красимир Димитров
Това заяви директорът на Дирекция „Аварийна помощ” към Столичната община Красимир Димитров Видео: NOVA

Това заяви директорът на Дирекция „Аварийна помощ” към Столичната община Красимир Димитров

"Не сме отчели някакви притеснителни стойности на амоняк във въздуха след аварирането на товарния влак в Сърбия. На границата са разположени няколко станции, които ще измерват по 24 часа въздуха, за наличието на опасния газ". Това заяви директорът на Дирекция „Аварийна помощ” към Столичната община Красимир Димитров по NOVA

По думите му в следващите часове, в зависимост от метеорологичните условия в района, част от амоняка може да достигне до територията на страната ни. „Вятърът в района на Пирот е от юг - югоизток, което означава, че няма опасност. Всички служби в България са заели своите позиции и наблюдават обстановката, за да уведомим превантивно населението за евентуалното приближаване на такъв облак от амоняк”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари